Cautare

13428 de rezultate pentru "accident rutier in 25 03 2010 in bucuresti" (5.51 secunde)
La data de 07 august 2010, in jurul orei 14.20, L. CRISTIAN de 40 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Clio, pe bd.
La data de 30 august 2010, in jurul orei 09:00, B. ... Iulian de 32 de ani din Bucuresti. Din accident a rezultat ranirea grava a lui B.
Construirea podului Vidin-Calafat va contribui la intensificarea legaturilor comerciale in regiunea sud-est europeana, la scurt timp dupa ce Romania si Bulgaria au aderat la Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007. Lucrarile de constructii vor debuta in mai, urmand sa fie incheiate in 2010, potrivit termenilor contractului.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
In toate orasele din Romania autoritatile au organizat festivitati pentru a sarbatori ziua de nastere a marelui poet, proclamata de altfel Ziua Culturii Nationale. In acest an, pentru a treia oara, de ziua de nastere a lui Mihai Eminescu, va fi sarbatorita Ziua Culturii Nationale.
Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv.
Nu intra in primele zece! ... La solicitarea ZF, CNADNR a trimis rezultatele recensamantului general al circulatiei rutiere, realizat in 2010.
Cei de la Geografie Mentala va propun sa raspundeti la un chestionar pentru realizarea unei noi harti a fricii din Bucuresti, dupa ce la inceputul lui 2012 acestia realizau o harta a fricii in Bucuresti, bazata pe un chestionar din 2010-2011, la care au raspuns 653 de respondenti alesi in mod aleatoriu.
La data de 21 iulie 2010, ora 19.50, Sectia 18 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, despre faptul ca la o adresa din sectorul 5 o persoana incearca sa se sinucida.
In perioada iulie - octombrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a unei grupari de proxeneti, despre care se detineau informatii ca prin intermediul unul club de noapte situat pe Calea Dorobantilor, sector 1, folosit ca paravan, coordoneaza o retea de prostituate de lux angajate ca danasatoare.
La data de 18 noiembrie 2010, lucratori din Sectia 12 Politie - Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat si depistat pe un minor de 16 ani din Bucuresti, stabilind in sarcina acestuia savarsirea a trei infractiuni comise pe raza de competenta, dupa cum urmeaza:
La data de 18 noiembrie 2010, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 3 au efectuat o verificare la punctul de lucru al unei societati comerciale din sectorul 3, ocazie cu care l-au identificat pe D.
La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, H. Gabriel de 34 de ani din Bucuresti, a condus un troleibuz marca Ikarus, pe Calea Mosilor dinspre str.
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 07:45, D. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... IN cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Compania americana va lansa, în august 2010, propria firma de vânzari în tara noastra, preluând astfel sarcinile dealerului general, Romcar SRL.
Ziarul Azi publica articolul "Boc minte nesimtit", pe care il puteti cit in continuare. 'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
Astfel, daca anii precedenti au cunoscut o tendinta de diminuare a numarului de debransari si chiar o crestere a celor care s-au rebransat, anul 2010 a shimbat trendul: ... In 2007, 2008 si 2009, statistica ANRSC arata o scadere continua numarului apartamentelor debransate: ... In 2010 insa, numarul a crescut masiv:
Potrivit analizei gandul.info, in 2010, statul a incasat, in total, din toate judetele din Romania si din municipiul Bucuresti, taxe si impozite in valoare de 31,89 miliarde de euro.
Potrivit analizei gandul.info, in 2010, statul a incasat, in total, din toate judetele din Romania si din municipiul Bucuresti, taxe si impozite in valoare de 31,89 miliarde de euro.
google-analytics.com